Agenda van notitieboek maken #2

Vandaag was mijn moeder weer bij ons geweest en hebben we een spelletje gedaan toen Jenna op bed lag. Vorige week hadden we de maand ‘december’ in onze notitieboek/agenda gemaakt. Zo kunnen we elke maand een middagje hier mee bezig zodat we voor de volgende maand kunnen inplannen.

Dit is het resultaat geworden ­čĹç

De dagen staan hier wat opgepropt omdat het anders niet uitkwam met de volgende maandag.

Wanneer ik hier dan mee bezig ben, wordt ik herinnerd dat het al bijna het eind van het jaar is.

Na dat ik de foto’s maak ben ik alles gaan inplannen, soms zet ik ook de huishoudelijke taken erin voor een makkelijk overzicht.

Deze twee bladzijdes hebben een mooi resultaat gekregen, waar ik ook wel een beetje blij mee ben. De kerstboom is een stempel van AliExpress, net als het klokje bovenin. De hartjes heb ik uit een blok van de Action gehaald. De gouden washi tape komt van de Hema en de washi tape met ‘best wishes’ komt ook van de Action.