Ik ben vandaag 20 jaar geworden!

Deze zondag geen recept online maar wel iets anders 😃.

Ik ben vandaag jarig, alweer een jaartje ouder en dat vier ik dit jaar klein en op een andere datum. René is namelijk 1 november jarig dus kunnen we onze verjaardag tussen beide datums in vieren. Alleen mijn schoonouders komen vanmiddag eventjes langs, zodat ik me toch nog een beetje jarig voel. Ik heb eigenlijk niet eens het idee dat ik al 20 jaar ben maar dat zal onder andere komen doordat ik zo jong moeder ben geworden en door veel levenservaring die ik op jonge leeftijd al had. Ik voel me eerlijk gezegd wel 30+, misschien omdat er in een paar jaar tijd heel veel is gebeurd of omdat het ook bij de leeftijd hoort.

nu

Ik moet zeggen dat ik nu echt in de gelukkigste tijd van mijn leven zit en dat ik daar ook heel dankbaar voor ben 👨‍👩‍👧❤. Het komt vooral door de ontmoeting met René, sinds toen is de tijd waarin ik leefde, alleen maar de goede kant op gegaan. Natuurlijk wel met vallen en opstaan maar René is mijn beste keus ooit geweest, dat is wat me nu zover heeft gebracht en zoveel heeft gegeven in het leven.

Wat ik zou willen veranderen in mijn?

Eigenlijk zou ik niet zo snel iets willen veranderen, misschien nog een tweede dag in het dierenasiel werken maar dat kan ik altijd nog doen. Jenna gaat straks naar de peuter dus dan ziet ons leven er weer ietsje anders uit. Misschien dat ik weer eens een boek probeer te lezen zonder dat mijn gedachten ergens anders heen gaan. Hieruit kun je halen dat ik heel tevreden ben over mijn leven en erg trots ben op wat ik heb bereikt en hoe mijn leven er nu uit ziet. 😇