Mienestjes met broccoli en spekjes

Ingrediënten

  • Mienestjes
  • Broccoli
  • Spekjes 250 gram
  • 2 uien
  • Kuipje boursin
  • Pijnboompitten 50 gram
  • Geraspte kaas
  • Rode paprika

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en schep het op een bordje.
  2. Snijd de uien, paprika en broccoli (in roosjes).
  3. Kook de mienestjes met de broccoli in dezelfde pan beetgaar. Ik heb de mienestjes 4 minuten eerder in de pan gedaan. Daarna de broccoli nog 8 minuten mee laten koken.
  4. Verhit een wok en bak de spekjes op hoog vuur, voeg de uien en paprika toe. Roer na circa 7 minuten de boursin erdoor.
  5. Giet de broccoli en mie af en doe het bij de wok in, schep het goed door elkaar. Laat het nog een paar minuten op een zacht vuurtje staan.
  6. Schep het op een bord, strooi de geraspte kaas erover met wat pijnboompitjes, eet smakelijk!

 

Mienestjes