Uitstapje op de fiets

Het is vandaag niet te warm en gelukkig wel droog, dus hebben we besloten om een stukje te gaan fietsen met ons dochtertje. Er lekker even tussen uit als gezin.
Wij hadden in eerste instantie niet in de planning om ver te gaan fietsen maar omdat ons dochtertje het heel leuk vond, zijn we wat verder weggegaan en hebben we de route afgemaakt, in totaal 20 km gefietst!
We reden tussen weilanden door en kwamen verschillende dieren tegen wat ons dochtertje mooi vind om te zien. Het is ook nog eens leerzaam om alles op te noemen wat we zagen. We waren ongeveer anderhalf uur onderweg en eerlijk gezegd is het al wel 2 jaar geleden dat ik zover heb gefietst, (dat kon ik merken aan mijn benen). Maar als je zo onderweg bent praat je meer met elkaar en lijkt de route korter.

Wij zagen ons dochtertje volop genieten, ze was de hele tijd enthousiast van wat ze om haar heen zag. Dat maakt ons gelukkig en op dat soort momenten genieten wij met haar mee. Dit is voor haar een leuk uitstapje dus dit gaan we zeker vaker doen.