Vellum van de Action

Bij de Action heb ik setjes Washi-tape gekocht voor ongeveer 0.79 cent per set. Dat is dus een koopje voor 3/4 rolletjes. Bij AliExpress koop ik 1 rolletje voor dezelfde prijs als bij de Action. Maar nu viel me op dat bij de rolletjes van de Action, weinig tape op zit. Ik schat in dat het na 5 keer gebruiken op is. De rolletjes van AliExpress zit veel meer op er staat dan ook op de verpakking ”10 meter”. Geen idee of dat echt 10 meter is maar je ziet duidelijk dat je het veel vaker kan gebruiken dan die van de Action. Qua dikte van de tape zou ik die van Action aanraden, de meesten schijnen niet door op papier. Let wel op dat de tape van Action minder goed plakt dan die van AliExpress. Het enige nadeel van AliExpress is dat je soms 3 weken moet wachten tot het binnen is maar dat ligt ook aan welke winkel je het koopt. Persoonlijk vind ik de Washi-tape van Ali ook mooier dan die van de Action, plus je hebt meer soorten. Vooral de tape met glitters is van de Action niet aan te raden omdat je dan overal in huis de glitters tegen komt.

Om een lang verhaal kort te maken zou ik de Washi-tape van AliExpress kopen.