Weekendje samen + voorjaarsvakantie

Weekendje samen

Afgelopen maand hadden mijn man en ik een weekendje samen. We hebben naast de boodschappen niet zoveel gedaan. De tijd besteed aan chillen en serie kijken. We keken er ook erg naar uit dat Jenna weer thuis kwam want het was wel een beetje stil zonder haar. Die zondag mocht Jenna haar eigen pizza maken.

Voorjaarsvakantie

We hadden een aantal dingen op de planning staan maar uiteindelijk weinig gedaan want dinsdag werd onze muppet (zo noem ik onze dochter tegenwoordig) ineens ziek. Ze had 40 graden koorts dus ik heb met haar vooral op de bank gezeten en geknuffeld. Donderdag leek het weer goed te gaan maar vrijdagmiddag toen mijn moeder oppaste kreeg Jenna opnieuw koorts en had ze behoorlijk last van hoesten.

Mijn man en ik waren vrijdagmiddag het centrum in waar we een zomerjas voor onze muppet hadden gekocht en een nieuwe badpak. Ik zocht voor mezelf een broek maar degene die ik wilde hebben was niet meer in mijn maat dus heb ik deze uiteindelijk online nog kunnen bestellen. Daarna zijn we bij de Action geweest en toen we daar klaar waren hadden we de grote boodschappen gedaan zodat we wat langer vooruit konden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *