Zomerse pagina’s

Maanden geleden was ik op zoek naar een ”eigen” style, nu ben ik zover om geen pagina’s na te maken van anderen. Daardoor heb ik deze week de aller laatste pagina’s van mijn eerste volle journal in het vooruit gemaakt. Het voordeel is dat het veel werk scheelt tijdens de hittegolf, aangezien ik graag herinneringen vast wil leggen. Op de foto links: zijn pagina’s van een jaar geleden, toen maakte ik in mijn bullet journal vaak een week-spread. Dat doe ik nu niet meer en ook mood-trackers houd ik niet meer bij. Zo ben ik in een jaar tijd compleet veranderd in een andere style.


Erop uit

We waren afgelopen maand vaak te vinden bij de kinderboerderij en gisteren gingen we lekker afkoelen bij het zwembad. De waaier staat op de hoogste stand en zo proberen wij het een beetje uit te houden. Toch moet ik zeggen dat het zonnetje een positieve sfeer geeft, ik geniet hier enorm van.

Nu ik de allerlaatste bladzijdes van mijn journal heb gemaakt, ben ik begonnen in een nieuwe journal van de Hema. Ook weer in een totaal andere style en houd ik zoals altijd mijn standaard lijstjes bij. Sinds ik gestopt ben met anti-conceptie vind ik het wel handig om de lengte van mijn cyclus bij te houden, zo weet ik wanneer er iets te wachten staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *