September in mijn journal 2020

Zoals je kunt zien was het weer tijd voor een nieuwe journal! Deze komt van de Action die ik heb gewonnen bij een giveaway. De bullet journal van 123invulboekjes heb ik nu ook helemaal vol. Hierover heb ik een blog geschreven en mijn mening over gegeven. Ondanks dat ik allemaal ideeën had voor in een nieuwe journal, wilde ik er niet in beginnen. Het bijhouden van twee journals werkt niet voor mij.


De eerste pagina’s

Ik heb op de beginpagina’s foto’s geplakt, één met onze dochter en één met mijn man samen. Ik ben nu ook van plan om wat vaker foto’s te gebruiken in plaats van alles van Pinterest te halen. Dat maakt een journal nog persoonlijker.

Vrijdag 4 september

Wij waren op de verjaardag van mijn moeder geweest en gingen met de bus. Dat was de allereerste keer met de bus reizen voor onze dochter en ze vond het hartstikke leuk. We hadden een gezellige middag en het zonnetje scheen ook nog. De foto’s die we hadden gemaakt konden natuurlijk niet ontbreken in mijn journal.

Ik heb een andere style geprobeerd door de stukjes tekst te omlijnen en bovenaan een korte omschrijving waar het over gaat. Dit heb ik ook op de pagina eronder gedaan maar de foto was eerder gemaakt.

Vrijdag 11 september

Vandaag, een week later kwam mijn moeder bij ons. We zijn naar de speeltuin geweest en mijn moeder bleef gezellig bij ons eten. Ik heb dit keer een iets oudere foto gebruikt voor deze pagina. Vanaf dit weekend kwamen er elke dag buurmeisjes met onze dochter spelen. Heel mooi om te zien dat ze elkaar weer hebben opgezocht om te spelen want dat was al een tijdje geleden.

Ik heb zomerse pagina’s gemaakt want het is gelukkig nog zo mooi weer 🌞

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *