Schrijven op één pagina

Inmiddels zijn we over de dertien weken zwanger! Het eerste trimester voelde ik mij vermoeid en liet ik het journallen ook wat meer liggen. Ik kwam daardoor op het idee om geen twee pagina’s meer te maken maar één, met een handig to do lijstje waardoor ik niet zoveel meer hoef te schrijven over een dag. Daarnaast heeft deze journal die ik heb gewonnen last van ghosting. Dus vind ik het niet zonde om één bladzijde over te slaan. Ghosting is het doordrukken van pennen op de andere kant van het papier.

We zijn al op de helft van de maand, daarom deel ik ook direct een aantal pagina’s van december. Ondanks deze bizarre tijd, vind ik dit één van de gezelligste maanden om in mijn journal te verwerken. Op de foto vooraan staat nog een pagina van 30 november, hiermee maakte ik bekend op Instagram dat we zwanger zijn. Voor mij werken de to-do lijstjes ook goed omdat ik dan precies weet wat ik die dag gedaan heb, dit is voor mij handig als ik op een later moment mijn dag omschrijf.

Sinds kort probeer ik elke dag een wandeling van minimaal een half uur te maken met onze dochter. Zij kan in de tussentijd goed leren fietsen want ze wordt al bijna te groot om achterop te zitten.

Gebruikt op de pagina’s:

Washi tapes (AliExpress) (Action), Plaatjes van Pinterest, Stickers (AliExpress). Fineliner van de Action.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *