Action shop-log 2021

Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik een shop-log heb geschreven. Onlangs ben ik met M bij de Action geweest en nam ik net als elk jaar de luxe papier blokken mee. Ik heb er twee van de vier gekocht want ik heb zoveel liggen wat uit de vorige papierblokken nog niet gebruikt is.
In de vorige shop-log van de Action kun je lezen wat er in zit. De luxe papier blokken kun je kopen voor €1,59.

Paper-craft set

Van deze knutselsetjes kocht ik drie verschillende. Ik ben hier enthousiast over omdat ze maar €1,49 per stuk kosten en je er veel voor terug krijgt. In deze setjes zitten verschillende formaten papier met patroontjes, kant-en-klare afbeeldingen die je uit het papier kan drukken, stickers en iets extra’s. Je kunt er kaarten van maken maar je kunt het ook gebruiken in je bullet journal of eventueel agenda.

Journalling designpad

Van deze blokken zijn er twee varianten. Hiervan weet ik de prijs niet meer maar ik gok dat ze rond de €2 kosten. Hierin zitten uitdruk plaatjes en verschillende patroon papieren. Zoals de naam al zegt, leuk om in je journal te gebruiken.

Verder nam ik nog twee nieuwe papierblokjes mee voor €0,89. Tegenwoordig hebben deze papierblokjes papier met folie en bevatten ze minder papier van dezelfde patronen. Dit vind ik wel een nadeel want ik gebruik ze vaak. Ik heb ook nog een doosje washi-tape mee genomen voor €2,99, deze deel ik met dochterlief want zij is er ook helemaal gek op! Er zijn vier verschillende doosjes washi-tape maar bij mijn filiaal in de buurt was dit de laatste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *