Creatieve Action shoplog

De producten die ik heb gekocht is alweer drie weken geleden maar ik kon de tijd niet vinden om hierover een blog te schrijven. Onze oudste dochter was jarig en de kleine had mij ook veel nodig door tandenleed. Hier is alsnog de shoplog die ik graag met jullie wilde delen.

Ze hadden weer volop stickers in de schappen liggen. Ik kom niet zo heel vaak meer bij de Action dus ik heb er direct drie setjes mee genomen. Het derde setje heb ik later gekocht dus deze stond niet op de foto. Er zijn vier verschillende varianten voor maar €0,89. Ik gebruik de stickers tegenwoordig heel vaak in mijn journal en J vind ze ook maar al te leuk. De washi tape kosten €3,33 ook hiervan heb ik beide setjes mee genomen omdat het al een tijdje geleden was dat ik washi tape gekocht heb. Ik deel ze nu met J want zij mag ook graag plakken in haar boekje. Het stickerboekje kost €1,59. Hiervan zijn vier verschillende varianten verkrijgbaar.

Planner en planner 2022

Waarschijnlijk hebben jullie de planner al voorbij zien komen in een eerdere blog. Deze zijn er in twee varianten, roze en zwart. De planner wat er naast ligt was in de aanbieding voor maar €1,49. Dit is niet helemaal mijn ding want het boekje blijft niet open liggen waardoor het niet lekker schrijft en de papieren laten redelijk snel los. Ik wil het natuurlijk wel een kans geven want het was een koopje! Daarnaast heb je een heel handig overzicht door de tabbladen die erin zitten. De planner 2022 zijn in vijf varianten verkrijgbaar. In het filiaal bij mij in de buurt lagen alleen van deze kleur nog twee boekjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *