Vijftien minuten winkelen in de Action

In eerste instantie had ik niet zoveel zin om naar de Action toe te gaan met alle regeltjes die er tegenwoordig bij horen. Toen las ik vorige week dat je van tien minuten naar twintig minuten mocht winkelen in de Action. Ik had online alvast bekeken wat ik wilde kopen maar op het moment zelf was het eigenlijk niet te doen want twintig minuten winkelen was een kwartier. Na vijftien minuten werd iedereen opgeroepen om naar de kassa te gaan om af te rekenen.

Toen ik de Action binnenkwam liep ik als eerst naar de schappen met de creatieve spullen maar het verbaasde mij dat er zo’n rotzooi lag. Het was totaal onoverzichtelijk. Zo kun je in een kwartier tijd niks vinden. Daarnaast voelde ik de tijdsdruk dus dan kijk je ook al gauw over de dingen heen die er misschien wel waren. Volgende keer zal ik niet weer met een lijstje naar de Action gaan.

De stickerblokjes kosten €1,59 per stuk, er zijn in totaal vijf varianten.
Printerinkt Canon 550/551 €10.
Kleurboek voor kinderen in vijf verschillende varianten, verkrijgbaar voor €0,69.

Zoals ik al benoemde er is weinig op voorraad bij het filiaal waar ik ben geweest. Normaal gesproken heb je een ruime keus aan kleurboeken voor kinderen maar dit keer waren er maar twee varianten. Dat geld ook voor de stickerblokjes. Gelukkig was het type printerinkt wat ik nodig had er nog wel maar de andere types waren niet meer verkrijgbaar. Er is een probleem met de levering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *