Creatieve spullen- Action shoplog

De Action heeft weer nieuwe creatieve spullen in het assortiment. Ik heb een aantal producten gekocht maar er staat zeker nog wat op mijn lijstje. Onder andere de overige 4 sets Aquamarkers.

De welbekende Aquamarkers, hiervan heb ik twee setjes gekocht zodat ik eerst kan kijken of het aan mijn verwachting voldoet. Hiervan zijn 6 verschillende setjes, €3,99 per set, dus een redelijk grote uitgave voor als je ze in 1 keer koopt. Het kleurboek kost €1,49, ook hiervan zijn verschillende varianten.

Nieuwe designblokjes! Ik heb me dit keer ingehouden maar er zijn nog veel meer leuke papierblokken. Deze kosten €0,89 per stuk. De washi tape zijn er in diverse varianten verkrijgbaar maar deze sprak mij het meest aan, ze kosten €0,79 en er zitten circa 7 rolletjes in.

Het papierblok heeft blanco karton-papier in de kleuren wit, bruin en zwart. Van elke kleur zijn er 20 vellen, het blok kost €1,79. De washi tape geschenk sets, overal op Instagram kom je ze tegen, hiervan zijn 4 varianten €2,99 per doosje. Let op ze gaan er nog steeds razend snel doorheen, dus je moet geluk hebben als ze op voorraad zijn.

Ken je de potjes Ecoline nog van de basisschool? Daarmee kun je deze ‘Liquid watercolor‘ van de Action vergelijken. Er zijn twee setjes met elk 5 potjes. Deze kosten €1,99 dus zijn zeker het proberen waard. Hierover zul je meer lezen in een volgende blog.

Heb jij nog leuke creatieve spullen gekocht bij de Action?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *