Action shoplog – decoratie

Het was alweer een tijdje geleden maar afgelopen week ben ik met Jenna naar de Action geweest. Ik vind dit altijd een gezellig uitje om samen met mijn dochter lekker door de Action rond te lopen.

Houten plateau en theelichthouder

Ik kocht als eerst het houten plateau voor maar €2,49, hier ga je vaker foto’s van zien want hier was ik al een tijdje naar op zoek om mijn foto’s wat leuker te maken. Naast het plateau stond de leuke theelichthouder en deze week in de aanbieding voor €0,77. Het andere theelichthoudertje had ik al maar volgens mij hebben ze die het hele jaar door.

Clips en Vintage mix+match design blok

Ineens heb ik iets met de kleuren zwart en goud, daarom heb ik deze clips ook mee genomen, ze kosten €0,99 en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Handig om de bladzijde van een boekje vast te zetten of voor decoratie op een foto. Het papier blokje kwam ik met toeval tegen want ik had niet in de planning om het te kopen. Dit was de enige vintage blok die er nog lag, voor €0,89.

Mdf mini theedoos

Ik moest nodig een theedoos kopen maar de meesten nemen te veel ruimte in en eerlijk gezegd heb ik ook nooit gezocht om een kleine theedoos. Daarnaast zijn de meesten koffie drinkers dus vind ik het onzin om tig verschillende soorten thee in huis te hebben. Nu ik deze tegen kwam kon ik het niet laten staan. Nieuw in het assortiment van de Action, er is een zwarte variant en een witte variant voor €1,49 per stuk.

Notitieboeken

Deze 3 leuke notitieboeken kwam ik een tijdje geleden al tegen, ze zijn allemaal gelijnd. De middelste (100 vel) en de notitieboek links (96 vel) kosten €1,99 per stuk. De notitieboek aan de rechterkant kost €1,89 met 80 vel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *