Action shoplog – luxe paper blocks

Ik heb bij de Action de welbekende luxe paper blocks gekocht. Hiervan zijn vier varianten, waar ik drie van mee heb genomen. Deze kosten €1,59 pet stuk. De luxe paper blocks bevatten 8 uitdrukvellen, 8 patroonvellen, 2x vellum-papier en 1 stickervel. Multi scoring board kun je enveloppen mee maken en geschenk doosjes. Hier ben ik nog niet mee aan de slag gegaan maar deze kost €1,49. Het houten plateau waar ik met J een herfstplankje van heb gemaakt, kost €1,99. Deze is natuurlijk ook leuk om te hergebruiken in de winter.

Kerst aankopen

Ik heb een paar kerst aankopen gedaan. Nu al want ik kon het niet laten liggen. De cardboard patterns kosten €1,79. Hier zijn vier varianten verkrijgbaar van. Van de kerst luxe paper blocks heb ik dit keer één meegenomen omdat ik er al genoeg van heb liggen, zelfs nog een nieuwe. Deze kost net als de bovenstaande luxe paper blocks €1,59 per stuk. De washi tapes moest ik echt mee nemen, hiervan zijn drie soorten. Ik heb de onderstaande meegenomen voor €1,89 per set.

Het verschilt per filiaal of de producten op voorraad zijn want eerder zag ik ook al producten voorbij komen die nog niet bij mijn filiaal in de buurt verkrijgbaar waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *