Action Shoplog – nieuwe planner

Alweer 2 maanden geleden dat ik een shoplog heb geschreven, dit keer geen nieuwe journal maar een nieuwe planner. Hoewel deze misschien al een tijdje in de winkel ligt, is het voor mij wel nieuw.

Bij de planner zitten 3 stickervellen en 3 boekjes. Je hebt een boekje met lijntjes, stipjes, en wit papier. De planner kost €3,49 en daarnaast heb ik nog een na vulling gekocht van €0,79, Zoal de planner en na vulling zijn diverse soorten van verkrijgbaar. Bij de na vulling zit een boekje bij die je kunt invullen als agenda, hier ben ik nog het meest blij mee.

Ik heb 2 metallic sheets mee genomen, die ik kan gebruiken met mijn embossing/stans machine die ik van mijn man voor mijn verjaardag krijg (nog twee dagen wachten!). De metallic sheets kosten €0,99 per set. De linnen hobbykarton kost €0,79, hiervan zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het doosje met knijpertjes €0,79, leuk voor kerstkaarten of eventueel tags. Het groene touw kost €0,68, ook deze ga ik gebruiken voor kerstkaarten.

De kaarten met patronen zijn verkrijgbaar voor €1,39 per stuk, je kunt ze het hele jaar door kopen in verschillende patronen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *