Action shoplog – creatieve spullen

Het is alweer 3 maanden geleden dat ik een Action shoplog heb geschreven, dus het werd wel weer tijd voor een nieuwe shop-log ?. De producten in deze shop-log die ik met jullie deel, heb ik in twee keer bij de Action gekocht. De twee onderstaande foto’s zijn inmiddels een maand oud maar voor groot en deels ligt alles nog in de winkel!

Journalling Designpad: Deze zijn in twee varianten verkrijgbaar. In het filiaal bij mij in de buurt heb ik ze niet meer zien liggen maar dat verschilt nogal per filiaal. Deze kosten €2,49.
Van de washi tape (€2,99) zijn meerdere varianten in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik heb al genoeg washi tape liggen dus nam alleen het setje mee die ik echt graag wilde hebben. Craft Sensation knutselboek collectie: In dit leuke boek zitten stickers, kaartjes, cadeaupapier, gift tags en cadeaudoosjes. Hier zijn vier verschillende boeken van. Voor €1,99 krijg je er heel wat leuks voor terug!


Maandag 27 juli

Vorige week ben ik met onze dochter bij de Action geweest want we waren een dagje met zijn tweeën.
Naast deze creatieve spullen hadden we nog wat andere dingen op het lijstje staan, dus een goede reden om erheen te gaan.

Craft Sensation papier blokjes €0,89: Er zijn weer nieuwe papierblokjes bij de Action! Ik heb ze natuurlijk niet allemaal mee genomen want dat werd wel een beetje veel voor bij mijn voorraad.
Kleurpotloden 46 stuks €4,99: Ze zitten in een handige ladekast dus zijn ze makkelijk op te ruimen.
Aqua twin-markers: Dit was het laatste setje die ik nog moest hebben, deze kosten €3,99. Er zijn in totaal 6 kleuren van de groot verpakkingen maar liggen niet altijd allemaal in de winkel.
Nieuw bij de Action! Mini twin-markers in box €1,99. Het doosje wil bij mij niet goed sluiten waardoor het doosje steeds open gaat. Het zou kunnen dat dit alleen een foutje is bij de box die ik heb. Dit formaat is ideaal om mee te nemen in je tas of voor onderweg.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *