Mega Action shoplog

Doordat Covid-19 op kwam duiken was ik al een tijdje niet meer bij de Action geweest en daarom heb ik dit keer meer meegenomen dan dat ik normaal gesproken doe want ze hebben weer heel veel nieuwe producten in het schap liggen. Voor mezelf en Jenna ben ik geslaagd maar ook voor mijn man heb ik wat mee genomen. Ik heb besloten om een x-aantal producten van wat ik heb gekocht te delen want anders werd het wat te veel voor 1 blog.

Leuk voor kids

Kinderknutselschaar in verschillende dieren printen verkrijgbaar voor €0,39.Totaal niet scherp wat je ook verwachten mag voor een kinderschaar.
Schoolkrijt 24 stuks, deze had ik gekocht voor de 3 in 1 Vtech bureau voor maar €0,29 per doosje.
8 Stickervellen in heel veel varianten verkrijgbaar zoal voor meisjes als voor jongens. €0,57 per setje.

Kinderkleurboeken, deze kleurboeken vind ik zo leuk dus heb er 2 mee genomen. Heeft Jenna weer veel kleurplezier voor maar €0,69 per stuk.

Pet one size, ik liep er voor langs en vond dit helemaal bij Jenna passen. De petten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar voor €1,99.

Aqua twin markers een set van 12 stuks €3,99, er zijn 5 varianten van verkrijgbaar. (De aqua twin markers zijn er nu ook in een klein verpakking voor €1,89 maar ik weet niet hoeveel hierin zitten.)
2 stickervellen die ik vaak mee neem als ik bij de Action kom, kosten €0,89 per setje.
Bamboe snijplank 35.5x25cm, deze wilde ik al lang kopen maar vergat ik steeds om mee te nemen dus dit keer heb ik de snijplank wel opgeschreven en meegenomen voor €3,99.

Mix&match papierblokje kost €0,89 deze zie je vaak terug in mijn andere Action shoplogs.
Opbergzakjes voor kaarten €0,79. Eindelijk heb ik de rechthoekige zakjes kunnen scoren want voorheen waren alleen de vierkante zakjes op voorraad in het filiaal in mijn dorp.

Colouring book met quotes €0,99. Voor volwassenen in verschillende varianten verkrijgbaar. De andere kleurboeken zijn naar mijn mening te groot en dik formaat. Dit boekje heeft leuke kleurplaten met af en toe een quote ernaast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *