Review Anton Pieck ‘receptenboek’.

Een aantal weken geleden heb ik het Anton Pieck receptenboek van mijn moeder gekregen. Het komt goed van pas want ik schrijf de recepten vaak op of scheur ze uit magazines en 9/10 keer verander ik het recept. Ik heb ook nog een heel aantal recepten die ik in een map bewaar maar de losse blaadjes verdwijnen meestal weer bij het oud papier.

Anton Pieck, staat in het algemeen bekend als kunstschilder, tekenleraar, en boekillustrator.

Er zit achterin een redelijk grote envelop waar je dingen in kunt bewaren en er zit een stickervel bij. Alsof het receptenboek een ”bullet jounal” is. Ik heb er al een aantal recepten in staan die bij ons goed gevallen zijn. Ik schreef de recepten op met een fineliner en het vlekte niet omdat het papier tussen glad en ruw in zit.

Ik ben erg enthousiast over het Anton Pieck receptenboek, en ga er nog veel in schrijven.