April in mijn journal

Momenten vastleggen

Afgelopen maand heb ik leuke gebeurtenissen vastgelegd maar ook minder leuke. In mijn eigen woorden geschreven en hoe mooi is het om dat later weer terug te lezen. Als ik mijn journal van een jaar geleden erbij pak dan zie ik een totaal andere style. Zoal het maken van de pagina’s, het omschrijven van mijn dag maar ook mijn levensstijl is veranderd. Best grappig dat je in een jaar tijd zoveel in verschillende dingen kunt veranderen.

Met pasen mocht Jenna eieren versieren, haar kunstwerk moet ook even gedeeld worden.


De maand mei

Even bijpraten

Vandaag zei Jenna zonder dat ze het door had een hele zin! En tegenwoordig probeert mevrouw tijd te rekken tijdens het op bed gaan s’ avonds. Haar middagdutje word steeds minder maar al slaapt ze niet dan rust ze toch. Let op: misschien een beetje too much information maar ik vind het wel komisch om het te delen. In de afgelopen dagen is Jenna bewust geworden van haar scheetjes en gaat ze er extra haar best bij doen als ze het aan voelt komen.

Laatste 2 nachtjes

Morgen is DE dag dat onze grote meid voor het eerst een ochtend naar de peuterspeelzaal gaat. Als wij haar vragen of ze er zin in heeft dan zegt ze heel overtuigend ja! Om haar een beetje voor te bereiden, lezen we in een boek die over de peuterspeelzaal gaat. Dan is er op internet ook nog een boek die Jenna interessant vind. Op www.wepboek.nl staat de ‘Twaalf kleine peuters’, die wij al een aantal keren hebben bekeken.