April in mijn journal, bijkletsen over Jenna

Afgelopen maand heb ik leuke gebeurtenissen vastgelegd maar ook minder leuke. In mijn eigen woorden geschreven en dat is naar mijn mening mooi om later terug te lezen. Als ik mijn journal van een jaar geleden erbij pak dan is het in een totaal andere style. Zoals het maken van de pagina’s, het omschrijven van mijn dag maar ook mijn levensstijl is veranderd. Best grappig dat je in een jaar tijd zoveel in dingen kunt veranderen.

Met pasen mocht Jenna eieren versieren, haar werkje moest ook even gedeeld worden.


Bijkletsen over Jenna

Vandaag zei Jenna zonder dat ze het door had een hele zin! ‘Mei ik die ha?’ oftewel ‘Mag ik dat hebben’. Zelf was er ook verbaasd door. Ze heeft iets nieuws uitgevonden namelijk tijd rekken bij het op bed gaan s’ avonds. Haar middagdutje word iets minder maar al slaapt ze niet dan rust ze toch.

Laatste 2 nachtjes

Morgen is DE dag dat onze grote meid voor het eerst een ochtend naar de peuterspeelzaal gaat. Als wij haar vragen of ze er zin in heeft dan zegt ze heel overtuigend ja! Om haar een beetje voor te bereiden, lezen we in een boek die over de peuterspeelzaal gaat. Op internet is er een digitaal boek te vinden, Jenna vind deze heel interessant. Op www.wepboek.nl staat de ‘Twaalf kleine peuters’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *