Journal trackers

Inmiddels zitten we al een week in mei en ben ik wat later met deze blog online zetten. Zoals ik al eerder had aangegeven ben ik minder aanwezig op mijn blog. Ik houd mij bezig met het huishouden, enquêtes invullen, dochterlief vermaken en af en toe slaap ik overdag een uurtje want ik merk dat mijn energielevel nu aan het einde van de zwangerschap naar beneden gaat.

Habit tracker en mood tracker

Ik ben de maand begonnen met een maandoverzicht, dit heb ik lang niet gebruikt maar achteraf vind ik het toch wel handig. In een oogopslag kan ik de afspraken vinden. Ook was het al een tijdje geleden dat ik een mood-tracker had gebruikt. Inmiddels is deze journal helemaal vol dus heb ik de mood-tracker niet volledig ingevuld. Op de pagina ernaast staat een habit-tracker, dit is weer eens wat anders om bij te houden.

Dutch door

Ik wilde wat anders maken dan dat ik normaal gesproken doe en het idee van een dutch door was ik al vaker tegen gekomen. Nu heb ik er zelf ook al een aantal pagina’s mee gemaakt. Voor mij werkt het handig om er to do’s in op te schrijven. Je kunt een dutch door voor van alles gebruiken. Een boodschappenlijstje, wensenlijst of gewoon voor een brain dump. Een voordeel ervan is dat je nog meer ruimte overhoud om over je dag te schrijven.

Heb jij al eens een dutch door gebruikt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *