Bloggen staat even stil

De laatste tijd had ik veel motivatie wat bloggen en schrijven betreft maar 12 december kregen wij nieuws te horen wat ons zwaar viel, toen moesten we nog wachten tot we bij het ziekenhuis terecht konden en sinds die tijd voel ik me wat emotioneler. Het heeft veel stress met zich mee gebracht voor ons beiden. Afgelopen maandag zijn we eindelijk naar het ziekenhuis geweest en daarop volgde dinsdag. Vrijdag 27 december hebben we weer een afspraak staan maar dan voor controle. Tot die tijd zitten we toch wel een beetje in spanning.

Het bloggen maar ook mijn andere hobby’s staan hierdoor op een laag pitje. Zodra we volgende week meer weten en de rust terug komt pak ik alles weer op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *