Bullet bureaulegger en Bullet kalender

Ik ben weer gevraagd om producten te testen, hartstikke leuk ?. Net als de vorige keer was het pakketje binnen 2 dagen in huis.
In het test pakket die ik heb ontvangen zat een Bullet bureaulegger en Bullet kalender.

Bullet bureaulegger

Deze A3 bureaulegger heeft 50 pagina’s en genoeg ruimte om je planning, to-do’s en ideeën op te schrijven. Het was eerst een kleine uitdaging om hier mee aan de slag te gaan omdat ik het A3 formaat net iets aan de grote kant vind maar dat heeft ook zijn voordeel. Doordat het formaat zo groot is, kun je je planning nooit vergeten. Deze Bullet bureaulegger is een blikvanger voor op je bureau! Eenmaal toen ik bezig was kreeg ik een idee om de week te beginnen met een quote. Je kunt het zo creatief maken als je zelf wil. Ondanks dat ik het formaat iets te groot vind ben ik er positief over te spreken want dit kan voor sommigen juist heel praktisch zijn.

Bullet kalender

Deze variant van de Bullet kalender heeft geen ophangoog en was daarom ook gratis te bestellen. Inmiddels is er een nieuwe variant met wel een ophangoog. Er zijn meerdere mogelijkheden om iets leuks van de kalender te maken.
Bijvoorbeeld een herinneringskalender, een foto of verjaardagskalender. Ik wil er een planner van maken omdat ik al twee boekjes bijhoud en ik momenteel minder creatief bezig ben in de vakantie. Als eventuele oplossing voor een ophangoog kwam ik op het idee om er een losse ring doorheen te doen. Je moet dan wel de ring loshalen om naar een andere pagina/bladzijde te gaan.

Ik heb geprobeerd de jaartallen te handletteren dit heb ik gedaan met de aqua twinmarkers van de Action.
Door het stevige papier is er geen ghosting op de achterkant van het papier te zien. De stippen staan recht gedrukt en de kalender is van goede kwaliteit. Dit product is zeker een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *