Bullet journal maand juli 2018

Ik ben al aardig ver met de pagina’s voor de maand juli en wil jullie laten zien wat ik in mijn bullet journal heb. Door vaker in mijn journal bezig te zijn is het resultaat al wat beter geworden als voorheen. Hieronder staan een aantal foto’s voor de mensen die het interessant vinden of inspiratie zoeken.

Hierbij heb ik een expensetracker gemaakt zodat ik kan bijhouden wat ik uitgeef en aan het eind van de maand weer terug kan vinden.

 

Ik heb het braindump idee van Pinterest gehaald en het was eigenlijk iets om te proberen maar het is best goed gelukt. Altijd handig als je aan veel dingen tegelijkertijd denkt.

 

Dit is 1 van mijn week layouts waar ik best tevreden mee ben. Ik schrijf nu niet meer de hele week in twee bladzijden omdat het eigenlijk niet nodig is.

 

Weer een week verder gemaakt maar achteraf gezien had ik deze nog niet af. (Het stukje tekst met zomervoeten komt uit een tijdschrift.) Ik heb er een aantal vaste dingen ingezet wat ik normaal gesproken doe of ga doen, verder vul ik mijn afspraken in wanneer ik de foto heb gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *