Creachick december challenge

Maris ook wel bekend als Creachick

Voor de meeste die mijn blog lezen is de naam Creachick wel bekend. Ze maakt prachtige illustraties en geeft ontzettend veel inspiratie. In deze blog geef ik een kleine uitleg over de december challenge maar dit kun je natuurlijk ook vinden op haar account. Hierbij deel ik mijn pagina’s die ik ervan gemaakt heb.

Maris kwam vorig jaar al met het idee om een ‘creachickdecemberchallenge’ uit te voeren maar dat had ze uiteindelijk niet meer gedaan. Dit jaar heeft ze besloten om de challenge voort te zetten. Wat mij ontzettend veel inspiratie geeft en ik misschien mijn journal uit heb voor het nieuwe jaar. ‘Decemberchallenge’ zegt al dat het vanaf dag 1 tot en met de laatste dag van december is. Elke dag maken we samen met Creachick een pagina wat te maken heeft met het woord die zij begin december heeft opgeschreven. Je mag Helemaal zelf weten hoe je het woord verwerkt en deel het onder de #Creachickdecemberchallenge, zodat zij ook jouw creaties kan zien. Hieronder vindt je de lijst met woorden ?

Ik wilde dit vorig jaar al doen, toen kwam het er niet van, dit jaar gelukkig wel. Een CreaChick December Challenge ? 31 opdrachten, voor elke dag van december eentje. En hoe je de opdracht wil uitvoeren, mag je helemaal zelf weten. Je mag het gebruiken als tekenopdracht, schilderopdracht, een doodle in je journal, alleen als onderwerp om over te schrijven in je journal, als art journal onderwerp of misschien alles wel lekker door elkaar. Wat je maar wil. Alles mag! Als het maar lekker creatief

Je kunt haar volgen op Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqU8DkxHjEskQYuNiKS8hdQ Pinterest: https://nl.pinterest.com/creachick/ Instagram: https://www.instagram.com/creachick/

 

Dit was de eerste dag ” Warme drank”.

Zelf loop ik een beetje achter maar 30 pagina’s in deze blog gaat ook niet werken dus deel ik er een aantal van.

 

De 5e dag ”Pakjes”.

Hier heb ik een soort adventskalender gemaakt, zo kan ik elke dag een pakje inkleuren dat naar kerst toe gaat.
Helaas is het een donkere foto geworden maar de kleuren lijken in het echt heel anders.

Creachick

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog! ❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *