Dagje Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Zondag 04 november

Afgelopen zondag zijn we met zijn allen een dagje naar Ouwehands Dierenpark gegaan. We reden s’ ochtends 9 uur ongeveer weg en waren er kwart voor 11. Jenna heeft de hele rit wat om haar heen gekeken en vond het wel prima, dus dat deed ze echt heel goed voor zo lang stil te zitten. Het enige wat ze niet zo leuk vond, is in de auto gezet worden maar zodra we reden was het goed. Ik ben zelf nog nooit bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest maar het is echt een heel mooi park! Ook de koffie smaakt goed ?.

Jenna kon af en toe lekker los stappen en dat vond ze geweldig, andere kindjes blijven ook erg interessant. We hebben half 1 wat gegeten en toen zijn we langs de panda gegaan want die wilden we heel graag zien. De panda verblijft in een mooi Chinees gebouw. Hieronder volgen een aantal foto’s.

Prachtig beest!

Show

14:00 Was er een show met zeehonden en wat was het mooi om te zien! Ze deden verschillende kunstjes en gaven zelf een kusje aan de trainer. Op de foto hieronder deed de zeehond een jongen na, de jongen kreeg de opdracht om naar de zeehond te zwaaien en zo zwaaide de zeehond weer terug.

Ouwehands

In de loop van de middag

Wat is de tijd snel voorbij gegaan zeg! Ondertussen deed Jenna tig keer haar schoen uit maar ze was ook heel erg moe van alle indrukken.

Giraffen

Op de terug weg

We waren het park net uit toen Jenna in slaap viel, ze was bekaf maar heeft tot onze grote verbazing niet eens een uur geslapen. Ze had het reuze naar haar zin en was nog erg enthousiast voor dat ze op bed ging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *