De toekomst van mijn kinderen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog geschreven heb. Dit keer een andere blog dan anders. Ik heb mij weinig uitgesproken over Corona op mijn website omdat je op het internet plat gegooid word daarover. Toch wil ik voor deze keer een uitzondering maken want ik wil mijn moederhart even luchten.

Ik zit met zoveel vragen en zorgen over de toekomst van mijn kinderen. Hoe lang moet het nog duren voor er meer mensen wakker worden? Gevaccineerd of niet, de maatregelen zijn onmenselijk. De regering maakt alleen maar loze beloftes. We zouden één november toch overal van af zijn? Het tegendeel is waar, we zitten nu nog dieper in de maatregelingen. Volwassenen, jongeren en zelfs kinderen worden depressief. De ongevaccineerden worden buitengesloten, waaronder kinderen. Ouders moeten buiten hun kinderen afdrogen omdat ze anders niet naar zwemles mogen. Het is hartverscheurend dat dit zo over de rug van de kinderen gaat. Kinderen groeien op in een vreselijke tijd. Als niemand in opstand komt dan gaat de regering alleen maar verder.

Ik heb mij eerst wijselijk stil gehouden maar bij mij is het punt bereikt dat ik mij wil uitspreken voor mijn kinderen. De verdeeldheid in de maatschappij wordt alleen maar groter en we groeien uit elkaar. Ik doe niet meer mee aan deze poppenkast. Hugo De Jong heeft in een video verteld dat de mondkapjes schijnveiligheid bieden en nooit verplicht mogen worden omdat ze niet werken. Dit is voor mij een reden dat ik geen mondkapje draag. Daarnaast zijn ze schadelijk voor je eigen gezondheid en werkt het averechts op je immuunsysteem omdat je je eigen adem inademt.. Mondkapjes bevatten schadelijke stoffen, nanodeeltjes van zilver en titaniumdioxide. Titaniumdioxide is mogelijk een kankerverwekkende stof. Er duiken steeds meer video’s op waarin leden of oud-leden van het OMT hun verhaal doen over wat wel en niet werkt. Zoals de heer Gommers zegt bij een interview op de radio ”Het heeft geen zin of je wel of niet gevaccineerd bent, belangrijk is als je klachten hebt blijf thuis”. Ook de heer Gommers; ”Meer dan 60% van de besmettingen zijn bij volledig gevaccineerden”. Volgens de regering zouden de besmettingen onder de ongevaccineerden zijn waardoor we weer in lockdown moeten en er meer maatregelen nodig zijn.

Ik wil niet dat mijn kinderen het dragen van mondkapjes als normaal gaan zien want het is niet normaal. Ik wil niet dat mijn kinderen anderhalf meter tussen de mensen houden als normaal gaan zien want ook dat is niet normaal. Hoelang gaan we dit nog accepteren.

En om dan nog maar te zwijgen over de stijging in gemiddeld aantal overlijdens ‘niet gerelateerd aan corona’, volgens het centraal bureau van statistiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.