De tuin lente klaar gemaakt

Bestraten

16 Maart was het prachtig weer net als de afgelopen dagen. Wij kregen spontaan zin om de tuin netjes te maken voor het voorjaar. Ik heb met mijn grote hulp Jenna eerst onkruid tussen de tegels weg gehaald. Het buitenspeelgoed kon ook weer naar buiten net als de loungeset. Mijn man was ondertussen bezig met het uitscheppen van gras onder ons afdakje want daar wilden we graag tegels hebben. Toen ik klaar was met onkruid wieden, ben ik mijn man gaan helpen omdat het in zijn eentje geen kleine klus was om te straten.

Weer tijd voor buiten spelen

Er moest veel gras en modder uitgeschept worden voor we konden beginnen met het bestraten. We wilden het wel een beetje goed liggen ook al hoeft het niet perfect en dat kostte wat tijd. Wij hadden namelijk nog nooit zelf gestraat maar ik heb respect gekregen voor de mensen die het als beroep doen. We zaten allebei om 17:30 met een gebroken rug en voldaan gevoel op de bank. De tuin oogt nu al heel anders. Jenna heeft zich s’ middags goed vermaakt in de zandbak, bellen geblazen, stoep krijten, van de glijbaan glijden en ons natuurlijk geholpen op haar manier met vegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *