December in mijn journal ’21

Deze maand was onze kleine meid alweer 6 maanden jong. Met een tweede kindje lijkt het alsof de tijd nog 10 keer zo snel gaat. Ik ben ongelooflijk trots op hoe onze meiden het doen. J speelt maar al te graag met M en ze tonen veel interesse in elkaar. Het is zo’n makkelijke baby geworden en wat gaat haar ontwikkeling snel. Ze schuift zich achteruit en doet nu al pogingen om te kruipen. ze vindt poes Sterre ook erg interessant.

Materialen die ik heb gebruikt

Alle plaatjes en papiertjes komen uit een luxe papier blok van de Action. Alles wat ik geschreven heb is met een gouden brushpen van Steadler omdat ik verder geen pen heb die werkt op zwart papier. Dit is de eerste keer dat ik op zwart papier werk dus ook nooit aan gedacht om een goed werkende pen ervoor aan te schaffen. Laatst had ik wel een nieuw setje witte pennen gekocht maar die zijn zo licht dat je bijna niet kunt lezen wat je geschreven hebt. De washi-tape komt uit een setje van de Action.

Weekoverzicht

Zo zagen een aantal weekoverzichten van mij eruit. Ik heb ze elke keer iets anders aangepast zodat het niet steeds hetzelfde is. Uiteindelijk heb ik het niet ingevuld want tegenwoordig schrijf ik mijn to-do’s in een to-do boekje en de afspraken staan standaard in mijn agenda. Ik vond het wel leuk om een beetje afwisseling te hebben van mijn pagina’s dus koos ik er toch voor om een snelle weekoverzicht te maken.

Hobby’s op een lager pitje

Ik ben van plan om mijn hobby’s even op een lager pitje te zetten want eerlijk gezegd wordt het mij op dit moment te veel. Ik vind het leuk om ermee bezig te zijn maar er zijn andere prioriteiten. Mijn energielevel is ook niet zo hoog op dit moment.

Ik wens jullie allemaal een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *