Decotime crafts en Craft sensation shop-log

Deze shoplog is verdeeld over twee keer een rondje Action. Ik heb vooral veel stickers van Decotimecrafts ingeslagen Deze setjes stickers kosten €0,89 en er zitten twee vellen in. Bij ons komen de stickers toch wel op want onze oudste dochter vindt stickers plakken ook heel leuk. Ik heb een journal design pad mee genomen voor €1,79. Hier zit voornamelijk patroon papier in en gestanste plaatjes. Van dit boekje zijn er twee varianten. Ik heb twee setjes aquamarkers mee genomen paars en groen voor €0,99 per set van 3 stiften en het papierblokje kost €0,89.

Decotime stickers

De onderstaande stickervellen zijn alle soorten die op dit moment nog verkrijgbaar zijn. Omdat ik deze in twee keer had gekocht kon ik de hele collectie scoren want de eerste keer waren niet alle setjes op voorraad. Op de website van de Action staat de nieuwe collectie online maar bij het filiaal in ons dorp waren ze nog niet verkrijgbaar afgelopen maand.

Craft Sensations knutselboek collectie

Ik nam in totaal drie Craft Sensation knutselboeken mee. Er zijn vier varianten verkrijgbaar. Deze boeken kosten €1,99 per stuk. Er zit onder andere knutselpapier, cadeaupapier, kaarten en leuke stickers in. De tweede keer dat ik naar de Action was gegaan had ik net als de eerste keer een journal designpad en papierblokje mee genomen. Als laatste kocht ik een notitieboekje €1,40 en niet heel bijzonder, prullenbakzakjes.

Dit waren al mijn aankopen in de maanden april en mei. Heb jij nog iets leuks gevonden of iets wat je niet kunt missen in het huishouden? Laat het gerust weten in een comment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *