Diamond painting – eindresultaat

Mijn mega diamond painting project is af! Dit formaat is 60x60cm. Ik heb in een vorige blog geschreven dat ik ben gevraagd om samen te werken met een hobby winkel, de Hobbypainter. Ik was al trots op de foto die een fotograaf had gemaakt maar nu heb ik er een prachtige diamond painting canvas van. Mijn man en ik waren allebei heel nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Ik ben met de witte achtergrond drie maanden bezig geweest. Elke avond een stuk gedaan tot nekpijn aan toe. Wat vloog de tijd om als ik aan het diamond painten was. Ik ging diamond painten tussen het huishouden door en als J bij de peuterspeelzaal was, zo kwam ik steeds een stukje verder. Op mijn instagram heb ik ook af en toe een update foto geplaatst. In totaal ben ik bijna vijf maanden ermee bezig geweest.

Blij met het eindresultaat

Ik heb de originele foto erbij gedaan, zo kun je het diamond paint canvas vergelijken met de foto. Zoals je kunt zien lijken de kleuren op de canvas iets roder of een paar tinten donkerder. Toen ik begon met de hoofden dacht ik dat de kleuren niet zo mooi uitkwamen maar eenmaal toen ik verder was, zag het er wel heel mooi uit. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en zou Hobbypainter zeker aanbevelen, wil je gaan diamond painten. Zelfs de schaduwen zie je op het canvas! Het was een ontzettend leuk project om te doen. Wij lijsten deze canvas in en het krijgt een mooi plekje in huis.

1 reactie

  1. manon schreef:

    Mooi!Op naar nr2 kindje😊Groet Manon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *