Review diamond painting van de Action

Ik vond het setje diamond painting in de kast, met een aardig laagje stof eroverheen. Het is namelijk al een hele lange tijd geleden dat ik hier mee bezig ben geweest. Ik had ook in de planning om er een review over te schrijven. Dus eindelijk is het er van gekomen. Je vind hier de oude link van een kort artikel die ik toen heb geschreven. https://www.mariannesblog.nl/diamond-painting-van-de-action/

Het diamond paint-setje is op dit moment niet verkrijgbaar maar ik gok dat het in het voorjaar wel in de winkel ligt. Dit is zo’n product dat na een tijdje weer terugkomt bij de Action. Diamond painting ken ik sinds vorig jaar en toen leek het mij leuk om ermee bezig te zijn.

De afgelopen tijd ben ik er mee bezig geweest en ik heb het uiteindelijk af gekregen. Het is leuk om te doen maar het kost wel wat tijd. Het materiaal ziet er goedkoop uit maar de kwaliteit is gewoon goed voor de prijs van €1,84.

Review diamond painting van de Action.
Het eindresultaat.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *