Diamond painting van Hobby Painter

Anderhalf jaar geleden had ik een diamond painting set bij de Action gekocht en hierover een review geschreven. Zeven weken geleden kreeg ik ineens een berichtje via Instagram dat een hobbywinkel mijn blog had gelezen en wilde samenwerken met mij. Ze verkopen voornamelijk diamond paintings. Ik was natuurlijk heel enthousiast want naast dat het een leuk project is, is dit mijn eerste echte samenwerking met Hobby Painter ?.

Goede klantenservice

Ik mocht kiezen uit ontzettend veel diamond paintings. Er zitten prachtige tussen waardoor de keuze best lastig is. Neem zeker even een kijkje op hun diamond painting webshop! Ik heb gekozen voor een eigen ontwerp te gaan, een foto ingestuurd van een foto-shoot samen met mijn man, toen we nog in verwachting waren. Als je zelf ook een eigen foto diamond painting wilt maken, kun je dat gemakkelijk via een tool op de website van Hobby Painter doen. Ik wist niet zo goed wat voor formaat ik wilde en vorm van de steentjes. Hobby Painter heeft mij hiermee geholpen. Achteraf ben ik blij dat zij een formaat hebben gekozen aangezien het anders een 10 jaren plan was geworden met de afmeting die ik had bedacht. Zij geven snel antwoord op al je vragen!

Inhoud diamond painting hobbypakket:

– Diamond painting canvas
– Schudbakje
– Pincet
– Pen
– Wax
– Pen met grip
– Diamonds

Toolkit
Diamonds kleuren en symbolen

De levering duurde zo’n vijf weken maar dat is het wachten zeker waard. Naast de standaard inhoud zat er ook een handig opbergdoosje bij met een stickervelletje. Zo kun je de nummers noteren van de kleur diamonds die je in het doosje wil opbergen. Elke kleur zit gekoppeld aan een symbool, deze vind je in het overzicht op het A4 papier. Het hobbypakket is van goede kwaliteit en ik ben er heel tevreden over.

Diamond painting

Op de onderstaande foto zie je de vooruitgang van een week elke avond diamond painten.

Je kunt op Hobby Painter leuke hobbyblogs lezen of tips vinden, bijvoorbeeld om je canvas op te hangen.
Ik houd jullie op de hoogte van de vooruitgang van mijn canvas, dit kunnen jullie ook volgen op Instagram waar ik af en toe een foto plaats ?.

3 reacties

 1. Hans Keijzer schreef:

  Hallo Marianne,
  Ik las vandaag jouw blog over diamond painting en je samenwerking met hobbypainter.nl
  Je blog was van juli 2020 en je had het over een eerste contact 7 weken ervoor. Een leuk artikel heb je geschreven, maar waar ik nieuwsgierig naar ben is hoe de samenwerking sindsdien verlopen is en of je nog steeds zo enthousiast bent over dit bedrijf.
  Ik ben een senior en kan helaas geen einden meer lopen, en het leek mij een prettige hobby.
  Ik heb 4 eerdere, vrij grote paintings besteld en gemaakt. De bestelling kwam steeds keurig verpakt aan, inderdaad pas na een week of 5, maar ach dat weet je dan. Bij deze 4 verliep alles gladjes en heb ik nooit contact gehad met het bedrijf. Bij de laatste bestelling, de 5e in een jaar dus, ging het echter fout met de bestelling. Er werd een bedrag afgeschreven zonder de beloofde korting en verder kreeg ik al snel een SMS en een mail dat ik bestelling moest afronden op internet. Maar ik had toch het hele proces doorlopen, zelfs betaald (weliswaar teveel). Ik antwoordde direct maar hoorde niets. Dit ging 7 dagen door, ik kreeg telkens de mail dat ik de aankoop morst afronden en ik gaf weer mijn antwoord. Na 7 dagen kreeg ik een mail dat ze mijn winkelmandje zouden legen. Toen vervolgens nog 1 week zelf aldoor gemaild maar helaas geen reactie. Telefoon? Vergeet het maar. Ik wil nu mij geld terug, maar het bedrijf reageert niet.
  Dus, ik ben benieuwd naar jouw ervaring.
  Met vriendelijke groet,
  Hans Keijzer

  • Marianne Droogh schreef:

   Hallo Hans,

   Ik heb één samenwerking mogen doen met Hobbypainter en ik ben opnieuw gevraagd voor een samenwerking maar dan zou ik er bij moeten filmen. Video’s maken is niet zo mijn ding dus dat heb ik afgewezen. Hobbypainter kunt u wel vertrouwen en als er iets niet klopt bij uw bestelling dan kunt u contact met ze opnemen, zij reageren vrijwel meteen. Ik heb een fijne ervaring met Hobbypainter en zou dit bedrijf nog steeds aanraden!

   Wat leuk dat u mijn blog bent gaan volgen, momenteel post ik wat minder omdat ik nu een kleine heb van bijna 9 weken.

   Met vriendelijke groet,

   Marianne Droogh

 2. Hans Keijzer schreef:

  Hallo Marianne,
  Gefeliciteerd dan nog met de kleine, geniet er van, het leven gaat toch al hard genoeg.
  Met vriendelijke groet,
  Hans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *