Diamond painting van Hobby Painter

Anderhalf jaar geleden had ik een diamond painting set bij de Action gekocht en hierover een review geschreven. Zeven weken geleden kreeg ik ineens een berichtje via Instagram dat een hobbywinkel mijn blog had gelezen en wilde samenwerken met mij. Ze verkopen voornamelijk diamond paintings. Ik was natuurlijk heel enthousiast want naast dat het een leuk project is, is dit mijn eerste echte samenwerking met Hobby Painter ?.

Goede klantenservice

Ik mocht kiezen uit ontzettend veel diamond paintings. Er zitten prachtige tussen waardoor de keuze best lastig is. Neem zeker even een kijkje op hun diamond painting webshop! Ik heb gekozen voor een eigen ontwerp te gaan, een foto ingestuurd van een foto-shoot samen met mijn man, toen we nog in verwachting waren. Als je zelf ook een eigen foto diamond painting wilt maken, kun je dat gemakkelijk via een tool op de website van Hobby Painter doen. Ik wist niet zo goed wat voor formaat ik wilde en vorm van de steentjes. Hobby Painter heeft mij hiermee geholpen. Achteraf ben ik blij dat zij een formaat hebben gekozen aangezien het anders een 10 jaren plan was geworden met de afmeting die ik had bedacht. Zij geven snel antwoord op al je vragen!

Inhoud diamond painting hobbypakket:

– Diamond painting canvas
– Schudbakje
– Pincet
– Pen
– Wax
– Pen met grip
– Diamonds

Toolkit
Diamonds kleuren en symbolen

De levering duurde zo’n vijf weken maar dat is het wachten zeker waard. Naast de standaard inhoud zat er ook een handig opbergdoosje bij met een stickervelletje. Zo kun je de nummers noteren van de kleur diamonds die je in het doosje wil opbergen. Elke kleur zit gekoppeld aan een symbool, deze vind je in het overzicht op het A4 papier. Het hobbypakket is van goede kwaliteit en ik ben er heel tevreden over.

Diamond painting

Op de onderstaande foto zie je de vooruitgang van een week elke avond diamond painten.

Je kunt op Hobby Painter leuke hobbyblogs lezen of tips vinden, bijvoorbeeld om je canvas op te hangen.
Ik houd jullie op de hoogte van de vooruitgang van mijn canvas, dit kunnen jullie ook volgen op Instagram waar ik af en toe een foto plaats ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.