Diana Leeflang heeft een nieuwe collectie in de winkel!

Ik volg Diana leeflang (DisforDazzle) al voor een kleine tijd. Uit haar vorige collectie had ik een complete agenda met mapje gekocht, die ik nog niet gebruikt heb. Ook heb ik uit haar vorige collectie washi tape gekocht. De washitape plakt goed op 1 washitape na, dat was de gouden want die liet direct weer los. Uit de nieuwe collectie heb ik de bullet journal €3,99 gekocht en de luxury stationary set €5,-.

Bij de agenda zit nog een template met headers, het alfabet en een aantal symbolen. Het alfabet ben ik niet echt over te spreken, de ene letter is heel groot en de andere te klein waardoor je de potlood er niet in kunt zetten. Wel zitten er nog leuke stickers bij, die van goede kwaliteit zijn.

De bulletjournal van Diana Leeflang ziet er goed uit. Er staan voorgedrukte pagina’s in, waar ik heel blij mee ben maar dat is per persoon verschillend. Ook zitten er nog 2 vakjes op de harde kaften, waar je iets in kan doen zoals een vel met stickers of losse papiertjes.

Diana leeflang

Voorgedrukt

De persoonlijke gegevens vind ik heel handig!

De luxury stationary set

Deze set bestaat uit: 2 HB potloden, notebook, puntenslijper, gum, washitape, stickynotes, 6 punaises, 4 paperclips, 2 binderclips, en een stickervel. De washitape heb ik direct uitgeprobeerd maar deze plakt heel goed, beter dan uit de vorige collectie. De paperclips en de binderclips spreken voor zich en de stickynotes heb ik nog niet gebruikt. De puntenslijper is van goede kwaliteit, tenminste geen puntenslijper van slecht plastic.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke producten verkrijgbaar maar wees er snel bij want de verkoop gaat als een speer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *