DIY Kerststolp maken ~van de Action~

Weer een leuke DIY online, namelijk het maken van een kerststolp, komt bij de Action vandaan (wat de titel al aangeeft?). Dit setje kost €2,69 en er zijn er 3 varianten van. Ik heb gekozen voor de sneeuwpop (licht blauwe verpakking)

Inhoud van het bouwpakketje

  • houten figuurtjes
  • verlichting
  • stolp
  • wrijfplaatjes met houten stokje
  • nep sneeuw

Dit is mijn resultaat geworden ??

kerststolp maken

Kleine revieuw

Allereerst de houten figuurtjes, bij mij paste 1 van de sneeuwpoppen niet waar je die in moet steken dus die heb ik weg kunnen gooien. Uiteraard weet ik niet of het gewoon toevallig is of dat het bij al deze varianten niet past. Gelukkig is het resultaat er niet minder om en lijkt het alsof er niks mist. Ik wil nog wel een tip mee geven, plak het nep sneeuw erin met lijm want als je de stolp open doet dan valt alles er uit, ook maakt het verlichting erin doen een stuk gemakkelijker. Ik heb het schakelaartje naar buiten gehaald in plaats van binnen in te leggen zodat ik de stolp dicht kan houden en eventueel ook vast kan maken.

Ik vind het een leuke diy, ben jij ook al in de kerststemming net als mij? Laat het weten in een berichtje hieronder ?