Mijn doelen voor 2023

Het is inmiddels anderhalve maand geleden dat ik een blog geschreven heb. Zoals ik eerder aangaf weet ik niet wanneer er een blog online komt omdat onze kinderen voorop staan. Wat geniet ik van de newborn tijd van ons zoontje M. Hij is makkelijk en een hele lieve baby. In de zwangerschap was ik bang en had ik mij voorbereid op een huilbaby net als hoe onze jongste dochtertje M was. Gelukkig is het tegenovergestelde ervan waar want een huilbaby kan echt zwaar zijn, zeker als er al één of meerdere kinderen in het gezin zijn.

Nu we het nieuwe jaar ingaan heb ik toch weer een aantal doelen die ik wil bereiken en met jullie wil delen.

  1. Allereerst wil ik minimaal één keer per maand quality time met onze oudste dochter. Ik merk dat het er de afgelopen tijd wat vaker bij ingeschoten is doordat het gewoon druk is met een dreumes en baby in huis. Voor onze oudste dochter is het leuk om één op één tijd te hebben maar voor mezelf ook want dan kan ik mij volledig focussen op haar en hoef ik niet telkens op onze ondernemende dreumes te letten. Het zullen activiteiten zijn zoals; zwemmen, naar de film gaan, ergens lunchen/ontbijten of winkelen. Als jij nog een leuke activiteit weet voor een bijna zesjarige laat het gerust achter in een comment.
  2. Na de bevalling van onze jongste dochtertje M was ik bezig met afvallen tot ik zwanger werd van ons zoontje. Ik wil het weer graag oppakken en vóór de zomervakantie zo’n 10kg kwijt zijn.
  3. Ondanks dat het koud en grauw buiten is, wil ik elke dag een half uur naar buiten met de kinderen. De wintermaanden zijn niet voor mij weggelegd dus daarom zal dit ook een goed doel zijn.
  4. Ik wil wat meer tijd steken in één van mijn hobby’s. Het zal niet elke dag lukken of zelfs niet elke week want mijn gezin staat op nummer één maar ik wil graag bezig met een boek/album voor de kinderen. Ik houd nu alle hoogtepunten bij in notities op mijn telefoon, dat ga ik nog uitwerken op papier.

Voorlopig zijn dit mijn eerste doelen die ik in het eerste half jaar van 2023 wil behalen. Ik wens jullie een gezond en gelukkig nieuwjaar toe ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *