Hoera drie jaar!

Ze heeft ons 3 jaar geleden vader en moeder gemaakt, een mooie herinnering die ik koester. Nu is ze al zo groot en wil ze alles zelf proberen. Wij zijn ongelooflijk trots op onze muppet. Afgelopen weekend is ze 3 jaar geworden. Wat een prachtige dag hebben wij maar vooral zij gehad. Mijn moederhart gunt haar elk jaar een verjaardag waar ze later met blijdschap op terug kan kijken ?.

Onze ochtend van de jarige job

S’ ochtends hebben mijn man en ik voor haar gezongen. Toen we beneden kwamen, was ze enorm verrast door de ballonnen en slingers. Nu maakt ze haar verjaardag bewust mee en dat hartstikke leuk om te zien. We hebben s’ ochtends met ons 3tjes al een stukje taart geproefd want ik had de avond ervoor een oreo taart gemaakt en deze moest wel goedgekeurd worden. Jenna mocht 3 kaarsjes uitblazen, wat ze op school al een beetje had geoefend.

S’ middags kwam visite

We hebben haar verjaardag cadeau in elkaar gezet en uitgeprobeerd en met de rest van haar cadeautjes lekker samen gespeeld totdat de visite er was. Ze is goed verwend door iedereen en heeft erg genoten van deze dag. Haar vriendinnetjes waren er ook gezellig bij. De hele dag stond ze in het zonnetje ??.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *