Ik ben 20 jaar geworden

Ik ben vandaag jarig en dat vier ik dit jaar klein en op een andere datum. René is namelijk 1 november jarig dus kunnen we onze verjaardag tussen beide datums in vieren. Alleen mijn schoonouders komen vanmiddag eventjes langs, zodat ik me toch nog een beetje jarig voel. Ik heb eigenlijk niet eens het idee dat ik al 20 jaar ben maar dat zal onder andere komen doordat ik zo jong moeder ben geworden. 

Ik moet zeggen dat ik nu echt in de gelukkigste tijd van mijn leven zit en dat ik daar ook heel dankbaar voor ben! ❤ Het komt vooral sinds ik René heb leren kennen. Vanaf die tijd is het eindelijk de goede kant op gegaan. Natuurlijk met vallen en opstaan.

Wat ik zou willen veranderen in mijn leven?

Eigenlijk zou ik niet zo snel iets willen veranderen, misschien nog een tweede dag in het dierenasiel werken maar dat kan ik altijd nog doen. Jenna gaat straks naar de peuter dus dan ziet ons leven er weer ietsje anders uit. Misschien dat ik weer eens een boek probeer te lezen zonder dat mijn gedachten ergens anders heen gaan. Ik ben dus heel tevreden over mijn leven en trots op wat ik heb bereikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *