Een dagje met ons mee 11: Sinterklaas gevierd

Veel cadeautjes

Afgelopen week hadden we het erg druk, waaronder we gisteren gezellig sinterklaas hebben gevierd met mijn schoonouders, mijn moeder en J. Wat is Jenna toch ontzettend veel verwent! Ze was heel blij en is enthousiast op bed gegaan. Het was een gezellige middag en wij hebben er allemaal van genoten. Hieronder een klein lijstje van wat ze aan duplo heeft gekregen van de sint.

Ik vind het wel handig om zo’n lijstje bij te houden zodat ik weet welk duplo we al hebben en welke sets bij elkaar horen die we kunnen kopen voor als Jenna jarig is, al over 3 maandjes!!

  • Duplo kleuterklas (10833)
  • Duplo stoomtrein (10874)
  • Grote bouwplaat (2304)
  • Duplo eerste racewagen (10860)
  • Duplo boerderijdieren (10870)

Een aantal cadeautjes die ze heeft gekregen, staat niet op de foto wegens privacy.

Afgelopen woensdag

Woensdag 5 december hebben mijn schoonmoeder en ik, sinterklaas gevierd bij een woon-zorgcomplex waar René zijn beppe (oma) woont. Dat was net als vandaag een leuke dag waar Jenna veel indrukken heeft gehad. Eerst was ze een beetje verlegen maar zodra ze wat gewend was, kwam ze lekker los. Het verbaasde mij maar ook K dat Jenna werd opgetild door zwarte piet en het goed vond. Alleen toen sinterklaas wat dichterbij kwam wilde ze een beetje weg kruipen maar dat is terecht want hij is grote enge man. Jenna stond in de schijnwerpers bij alle ouderen en vooral voor René zijn beppe was het een leuke middag geweest. Wat is het mooi om de oudjes zo zien te genieten ♥.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *