Giveaway gewonnen van Elisedingen.

Youtube kanaal

Ik weet niet zo goed meer hoe ik op het kanaal van Elisedingen kwam maar ik volg haar al een lange tijd. Ze maakt leuke video’s onder andere over bullet journal, misschien dat ik daardoor bij haar kanaal uit kwam. Ook de andere video’s die zij heeft gemaakt en nog steeds maakt, hebben mijn interesse… Ja logisch anders deel ik het niet met jullie ?. Ze maakt leuke snailmails en ander DIY video’s, echt voor de creatieve mensen onder ons.

Winactie

Ik heb laatst op haar kanaal mee gedaan aan een winactie en met grote verbazing gewonnen! Hier ben ik ontzettend blij mee want ik win eigenlijk nooit een giveaway.
De giveaway was een product naar keuze bij de Sillyshop (geurstokjes). Ik heb voor het merk Fivessence bouquet Cinnamon – Orange gekozen.

Pakketje is binnen gekomen!

Vandaag kwam het pakketje binnen, zeer goed verpakt en de geurstokjes zijn van super kwaliteit! De geur die ik heb gekozen is zeker een aanrader. Het geeft een warm gevoel en is echt iets voor in de herfst of winter. Daarnaast ruikt het heerlijk en verspreid de geur goed. In het potje zit 250ml dus daar kan ik wel even mee vooruit, vergeleken met de Action heb ik nu de stokjes die ik eerder had moeten hebben!

 

Sillyshop

Dit zijn de geurstokjes, het lijkt op de foto een kleiner potje maar dat is in werkelijkheid niet zo.

 

Ik wil Elisedingen nog een keer heel erg bedanken voor de giveaway, en natuurlijk ook de Sillyshop!

Abonneer nog even op Elise haar youtube kanaal en volg haar op instagram, ze heeft nog een leuke winactie voor het creaweekend!

https://www.youtube.com/channel/UCpdVJ9xf9glRIv4A2BZmTeg

https://www.instagram.com/elisedingen/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *