Een nieuw jaar in een nieuwe journal

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik keek niet naar mijn website om omdat ik in een baby bubbel zit. Ik ben vooral bezig met genieten van deze zwangerschap en het poetsen en opruimen van ons huis. Onze dochter voelt zich ook verbonden met de baby en ik ga fluitend door dit trimester heen. Ik vind het super lief hoe J mijn buik een kusje geeft of tegen de baby aan het praten is. Ik hoop dat het laatste trimester ook zonder kwaaltjes mag verlopen.

Ik ben begonnen in een nieuwe journal, weer van de Hema. Oud en vertrouwd want dit boekje is voor mij het fijnst om in te werken. Het jaar begonnen met een terugblik op 2020 en doelen voor in het nieuwe jaar. Ik heb begin deze maand een stappen tracker gemaakt omdat ik tijdens de lockdown wel aan minimaal 2000 stappen wil komen. Het gaat mij tot nog toe goed af! De ene keer maken we een grote wandeling en de andere keer een kleine wandeling.

Ik maak elke week een weekplanning en schrijf per twee dagen to’do’s op, dat werkt voor mij beter dan dat ik de week in één keer inplan. Gebruikt op de pagina’s: Washi stickers (AliExpress), washi tape (Action en AliExpress), Plaatjes van Pinterest, Stickers (AliExpress). Fineliner van de Hema.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *