Eerste en tweede kerstdag bij ons thuis

Eerste kerstdag

S’ ochtends hebben we lekker met elkaar ontbeten en in de middag hebben Rene en ik een potje yahtzee gedaan. Rond een uur of 3 kwam een vriend van René (J) en werd Jenna ook alweer wakker van haar middagdutje. Ze slaapt tegenwoordig tot een uur of 8 in de ochtend en ligt om 13:30 er weer in. Jenna is eerst altijd wat verlegen als we visite hebben totdat ze gewend is. Dan komt ze ook goed los en vind ze alles wel prima. Zelfs een kusje geven wil ze dan wel.

We hebben lekker gegourmet en na zo’n lange zit wilde Jenna uit de stoel, wat heel begrijpelijk is. Dus dat hebben we ook gedaan zodat zij lekker kon spelen bij de voor tafel. In de avond hebben René, J en ik nog een spelletje yahtzee gedaan en toen was de avond alweer voorbij.

Eerste en tweede kerstdag bij ons thuis.


Tweede kerstdag

We waren aan de late kant uit bed en ook hebben we Jenna niet gehoord. Anders roept ze altijd ”mem”, wanneer ze wakker is maar dat was vandaag niet het geval. Lekker uitgeslapen op tweede kerstdag. Ik heb de huishoudelijke taken een beetje gedaan en de voorbereidingen van het wokken. 15:00 Waren onze ouders/schoonouders er en hebben we eerst een bakje koffie gehad. Ondertussen kon René met zijn vader nog een tweede tafel van boven halen. Want dat was wel zo handig qua ruimte met de groenten en vlees. Daarna zijn we met elkaar gaan wokken en wat was het gezellig. Dan is zo’n dag waar je naar uit kijkt ook zo maar weer om.

Nadat de visite weg was, hebben Jenna en ik nog eventjes op de bank liggen ”chillen”. Toen viel ze al bijna in slaap. Ze was net als gisteren heel flink geweest. Wij hebben een mooie kerst gehad!T