De kinderboerderij is weer open

Afgelopen maandag zijn we eindelijk weer naar de kinderboerderij geweest. Het was al 4 maanden geleden dat wij er voor het laatst waren. Eerlijk gezegd waren we hier ook wel aan toe. Na dagen regen en harde wind, hadden we het vandaag getroffen met het weer ?.

We gingen eerst wandelen en daarna zijn we naar de binnenspeelplaats gegaan. Gelukkig konden we naar binnen want eerst was het gesloten i.v.b corona. Er mocht een max aantal bezoekers zijn en dat werd streng gecontroleerd. Mijn man en ik hadden een bakje koffie gedaan en Jenna vermaakte zich in de apenkooi. Toen we weer naar buiten gingen, wilde Jenna in de bolderkar. Voor de eerste keer want normaal gesproken durfde ze nooit en nu zat ze als een koningin helemaal blij. Daarom zijn we nog een rondje gaan lopen en zijn we geëindigd bij de speeltoestellen.

Sprongen gemaakt

Wat een verschil kan 4 maanden maken. Nu Jenna ietsje ouder is weet ze zich beter te vermaken en geeft aan waar ze heen wil of wat ze wil doen. Neemt dus eigen initiatief. Ze heeft ontzettende grote sprongen gemaakt sinds de lockdown en sinds ze elke dag naar school gaat. Een grote verandering is dat Jenna nu ook op kinderen af durft te stappen om samen te gaan spelen.

Vanwege de vakantie ga ik wat minder blogs schrijven en wens jullie ook een fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.