Een blog geschreven voor Mamaandag

Kort geleden heb ik een blog geschreven voor een andere website want ze waren op zoek naar een gastblogger. Sinds deze week staat hij al online en wil deze ook met mijn volgers delen van mijn eigen website.

Hier is het linkje er naar toe:

https://www.maarjezieternietsvan.nl/taboes/doorbreek-de-stilte/mamaandag-mijn-verhaal-onze-miskraam/

2 Maanden verder, hoe gaat het nu?

Omdat het al een tijdje geleden is wil ik op de bovenstaande vraag nog reageren. Met ons gaat het goed ! Als ik voor mezelf spreek heb ik de miskraam een plekje moeten geven want het is toch iets wat je mentaal even verwerken moet. Zoals je in de blog kunt lezen, we zien wel wat de toekomst ons brengt. De kijk op het zwanger worden is voor mijn man en mij veranderd door deze ervaring want we moeten eerst nog zwanger worden en mogen hopen dat het ook allemaal goed is. Bij de volgende zwangerschap gaan we daarom eerder naar de verloskundige. En stel wij zijn weer zwanger dan houden we het langer voor ons zelf.

Waarom deel ik het openbaar?

In eerste instantie had ik er de kriebels bij om het openbaar te plaatsen maar uit mijn gevoel wilde ik dit delen omdat er weinig over gesproken word. Er zijn ontelbaar veel vrouwen die een miskraam hebben doorstaan. Wanneer je een miskraam mee maakt, zoek je naar ervaringen en wil je weten wat je te wachten staat. De wereld zakt letterlijk onder je schoenen vandaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *