Ringband planner

In februari kon ik eindelijk weer plaatjes van Pinterest printen. De printerinkt was op maar normaal gesproken haal ik dat bij de Action. Ik wist niet hoelang het zou duren voordat de Action weer open ging dus had ik de inkt online besteld want anders had ik deze maand geen inspiratie. Ik heb gekozen voor de kleurenthema roze vanwege Valentijn en eerlijk gezegd was ik wel toe aan wat meer kleur in mijn journal.

Onze lieve dochter is overgegaan naar de basisschool. Een grote stap voor haar. We hebben haar verjaardag gevierd en we hebben de verjaardag van mijn vriendin haar dochter wat later gevierd. Dit moest natuurlijk vastgelegd worden in mijn journal.

Ringband planner

Ik heb deze onderstaande ringband planner inmiddels al meer dan een jaar liggen. Steeds begon ik erin en liet het daarna voor wat het was. Waarschijnlijk zal het dit keer ook wel weer zo gaan maar voor eerst gebruik ik hem nog. Deze ringband planner komt van AliExpress en was het het geld zeker waard. Ik heb voor nu geen werkend linkje voor je maar je kunt het zelf ook in de gaten houden want ze staan er wel vaker op.

Gebruikte producten:

Bulletjournal : Hema. Ringbandplanner: AliExpress
Washi stickers : AliExpress. Washi tape : Action en AliExpress.
Plaatjes : Pinterest. Overige stickers : Action en boekenvoordeel.
Zwart en gouden clips : Action. Patroon/design papier : Craftsensations. Stiften : Decotime aqua twinmarkers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *