Februari in mijn journal deel 1

Zoals ik al eerder vertelde weet ik nu zo’n beetje wat mijn style is en wat ik leuk vind. Februari is de maand wanneer het weer wat langer licht wordt. Dat geeft meer energie aan het eind van de dag, althans voor mij. Nu het zonnetje er eindelijk bij komt kijken, zijn de lente kriebels sterk aanwezig. Wij kunnen niet meer wachten op het mooie weer, daarom genieten we er ook extra van.

Valentijn daar doen wij niet zo aan maar het is wel leuk om voor de verandering over een bepaald onderwerp te journallen. Fijne herinneringen ophalen en stil te staan wie je gelukkig maakt.

Dit waren de pagina’s die ik heb gemaakt. De maand is nog niet voorbij maar ik wilde dit alvast met jullie delen. Er komt nog een vervolg vanuit de maand februari.

1 reactie

  1. Jeni bee schreef:

    I love your journal! Very beautiful!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *