Genieten van de kleine dingen

Wat is het prachtig mooi weer, we genieten van het zonnetje en van ons dochtertje die buiten aan het spelen is. We maken bijna elke dag een fietstocht van meer dan 10 km. Vandaag hebben we 25 km gehaald. Nu we zoveel buiten zijn te vinden, laat ik mijn journal wat vaker liggen. Voor mij zijn het de kleine dingen die mij gelukkig maken.

Op het potje

Van de week heeft Jenna op het potje gezeten, met resultaat! Geen gepush maar gewoon het potje neergezet en toen ging ze uit zichzelf erop zitten. Wij zijn ontzettend trots op haar en dat was ze zelf ook❤. Ze durft nog niet op de wc maar zodra de zomervakantie begint wil ik dat ook gaan oefenen. Voor eerst kan het potje prima,

Afgelopen maand was een leuke actieve maand, veel gesport en veel genoten. We zijn naar het zwembad geweest en hebben dagelijks een grote route gefietst. Mijn broertje kwam op bezoek waarmee we naar de kinderboerderij zijn geweest. En mijn man en ik hebben 27 juni gevierd met een lekkere lunch want we zijn 4 jaar samen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *