Genieten met onze peuter

Het is nu eind januari en er ligt al een kleine week sneeuw. Waar ik eerst een bloed hekel aan had, heb ik nu veel zin in. Het naar buiten gaan in de kou met het liefst een dik pak sneeuw. 2 Jaar geleden was het niet voor stellen om van sneeuw te houden. Maar sinds Jenna er is en nu wat ouder wordt, mag er van mij nog wel een maand lang sneeuw liggen. Het is heerlijk om warm ingepakt naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. Met Jenna op de slee en mijn man een stuk wandelen, wat kunnen wij daar van genieten!


Genieten

Mijn man en ik dachten eerst dat Jenna het niet zo leuk vond omdat ze niet zo vrolijk keek maar we weten nu dat ze erg onder de indruk was. Want normaal gesproken geeft ze heel goed aan als ze iets niet leuk vind en dan zou ze er uberhaubt niet op gaan zitten.