Journal – Het aftellen is begonnen

Het is juni en dat betekend dat we alweer in het midden van het jaar zitten! Mijn man en ik maar ook dochterlief J hadden lang uitgekeken naar deze maand, het is de maand waarin onze tweede wonder geboren gaat worden. Het kindje mag zich sinds afgelopen week melden want ik ben 37 weken zwanger. Wij wachten in spanning af wanneer de bevalling begint maar voor mijn gevoel duurt het nog wel eventjes. Daarom gaan we nog regelmatig de deur uit sinds het zonnetje weer lekker schijnt. Ik heb in ieder geval nog een volgende blog voor jullie ingepland over het laatste trimester van deze zwangerschap.

Ik ben de maand mei begonnen met een handige maandoverzicht. Het maandoverzicht is niet helemaal geworden als hoe ik het in gedachten had. Omdat de kleine bijna komt heb ik al een aantal pagina’s voor de maand juni gemaakt, inclusief op de foto gezet. Zo hoef ik ze alleen nog op mijn Instagram te posten en kan ik mijn volgers op de hoogte houden van hoe het met ons gaat.

Afgelopen maand betekende voor ons het voorbereiden op de komst van de kleine. De vluchttas moest ingepakt zijn, het wiegje op onze slaapkamer moest klaar staan en ik heb de laatste dingen gekocht die we nog nodig hadden. Zo’n gek idee dat we nu nog met ons drieën zijn en binnenkort met ons vieren. Wij kunnen in elk geval niet meer wachten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *