Het eerste trimester

Het eerste trimester is voorbij. De weken leken lang te duren en tegelijkertijd ook kort. Wat waren we blij toen ik de zesde week voorbij was van de zwangerschap. Ik vond het enorm spannend want we wisten niet hoe het ging met de kleine in mijn buik. In de zesde week bevonden de eerste zwangerschapskwaaltjes. Mijn zwangerschapsverhaal van onze lieve dochter kun je ook lezen als je dat leuk vind.


Zes tot acht weken zwanger

Ik werd met zes weken en vier dagen, behoorlijk misselijk. Om zeven uur s’ ochtends hing ik al boven de wc over te geven. Dat was niet zo fijn wakker worden. Ik heb mij lang (tot bijna acht weken) beroerd gevoeld, manlief heeft zelfs een aantal keren Jenna van de peuter gehaald. Het huishouden liet ik wat meer links liggen en dat is normaal gesproken niet zo mijn ding. Toen ik acht weken zwanger was, voelde ik mij langzaamaan wat beter.

Acht tot tien weken

Ik kreeg vooral veel honger, zin in ongezond eten. Het Carnivoor dieet is daardoor ook wat veranderd want naast dat ik zin in zoetigheid had, kon ik in de eerste weken echt niet tegen de geur van vlees of eieren. Hoewel ik het carnivoor graag volledig had willen blijven doen omdat het veel gezonder is dan alle man-made voedsel en suikers. Dan moet ik natuurlijk niet vergeten dat er hormonen door mijn lichaam gieren en ik niet te streng voor mezelf wil zijn. Ik heb behoefte aan genieten van eten en genieten van het zwanger zijn. Vanaf tien weken zwangerschap voelde ik mij weer een stuk beter, ik hoefde maar weinig over te geven en mijn energielevel kwam meer op pijl.

Tien tot twaalf weken

Inmiddels zijn we over de twaalf weken zwanger, ik voel mij ontzettend goed. Sinds vorige week heb ik wel last van slapeloze nachten maar totaal geen last meer van misselijkheid. Ik probeer het lekker eten te combineren met het carnivoor dieet want in dierlijke producten zitten de meeste voedingsstoffen! De tijd vliegt voorbij, we gaan al bijna het tweede trimester in ❤

Echo foto van elf weken zwangerschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *